ОУ "Иднина" - Чаир


Иднинаосновно училиште во Чаир, Општина Чаир.

„Иднина“

Место
Општина: Општина Чаир
Нас. место: Чаир
Основни информации
Контактни информации

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди