Отвори го главното мени

Список на аеродроми во Македонија

список на статии на Викимедија
Карта на аеродромите во Македонија.

Список на аеродроми во Македонија, групирани по тип и подредени по место.

За подреден список по име на аеродром, видете Категорија:Аеродроми во Република Македонија
За подреден список по ИЦАО код, видете Список на аеродроми по ИЦАО код: LW

АеродромиУреди

ПоврзаноУреди

Надворешни врскиУреди