Лефтер Коџај (албански: ? ? - 7 август 2001) е поранешен член на ОНА. Познат е како Командант Тели. Командант во 113 регионална бригада. Убиен[1]

Лефтер Коџај
ПрекариШпати
Род ОНА
Битки/војниВоен конфликт во Македонија, 2001

Наводи уреди

  1. „Убиени пет албански терористи“. А1. 7 август 2001. Посетено на 2010-12-24.