Ова е корисничка страница на Википедија.

Ова не е енциклопедиска статија. Ако ја најдете оваа страница на место кое не е Википедија, тогаш гледате пресликана страница. Имајте на ум дека е можно страницава да е застарена, а корисникот кому му припаѓа може да нема лична врска со другата страница што не е Википедија. Вистинската страница се наоѓа на http://mk.wikipedia.org/wiki/Корисник:Sodmy.


Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
Ukraina-smalgerb.png
Корисникот е од Украина.
Предлошка:User SUL
COA of Kyiv Kurovskyi.svg Корисникот е од Киев.
Protiv Flag of Kosovo.PNGОвoј корисник не ја признава независноста на Косово.
АстрономијаКорисникот се интересира за астрономијата.
Tehno.jpg Корисникот слуша електронска музика.
Noia 64 apps karm.svg Овој корисник е активен на Википедија веќе
 11 години, 8 месеци и 8 дена.
157Овој корисник има над 157 уредувања на македонската Википедија.
Шаблон:
Шаблон:
Шаблон:
Шаблон:
Шаблон:
Шаблон:

Bouncywikilogo.gif
122.345 статии на македонски
99.263 корисници
(активни 237).