Википедија:Корисник
Flag of North Macedonia (1946–1992).svg Овој корисник е роден во Народна Република Македонија.
Graduation hat.svg Овој корисник има академска диплома.
Flag of North Macedonia (1992–1995).svg Овој корисник е етнички Македонец.
' Овој корисник го интересира историско истражување.
Смрт на фашизмот! Корисникот е против фашизмот и национал-шовинизмот.
Red flag II.svg Овој корисник е за социјална правда.
Фридрих Ниче Бог е мртов... Ви го претставувам надчовекот. Човекот е само фаза која ќе биде надмината. Што имаш ти направено за да го надминеш човекот во себе?

Friedrich Nietzsche