STOP VANDALISM.
четврток
18
јули
2024
17:58 UTC

Прашај ме. Не се срами.
Домичка
(mk · en · es)
Муабет

Следни проекти

Мои статии

Песок

Придонеси


Пиши ми на мејлче тука
Во случај на недостапност. Слободно пиши ми за брзо да ти одговорам.
Јас
Јас

Намери

Активен сум на Wikipedia од декември 2007. Пишувам за сè.

Кратко

Ракар сум со тапија. Тетовчанец слабо, но последниве две години се трудам да ги сватам Швабите. Инаку сум економист по занимање, а археолог у душа.

Придонеси

Награда за географија
Јас MacedonianBoy ја доделувам оваа награда на Raso mk за огромен придонес од областа на географијата, како во Македонија така и пошироко. 16:05, 07.02.2008 (UTC)

Јас Корисник:brest, доделувам златна тегла ајвар за исклучителни придонеси на Македонската Википедија на Корисник:Raso mk


Филипинска ѕвезда се доделува на Raso mk. Доделува --MacedonianBoy 22:09, 24 март 2008 (UTC)


Јазици и идеологија

mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
de-5 Dieser Benutzer hat professionelle Deutschkenntnisse.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
es-3 Este usuario puede contribuir con un nivel avanzado de español.
bs-3 Korisnik dosta dobro govori bosanski jezik.
sh-4 Корисник течно говори српскохрватски.
Korisnik tečno govori hrvatskosrpski.
sr-3Овај корисник врло добро говори српски језик.
hr-3 Ovaj korisnik vrlo dobro govori hrvatski jezik.
bg-3 Този потребител има задълбочени познания по български език.
Подршка и независност за нашите браќа од Нагорно-Карабах.
Ја поджувам независноста на Тибет.
Ако некој заслужил да има држава тоа се Асирците од Асирија.
Овој корисник е религиозен.
Овој корисник не верува во грчка цивилизација и култура
Овој корисник ужива читајќи научна фантастика.
Овoј корисник не ја признава независноста на Косово.
Овој корисник е непушач
Овој корисник ужива да пие Senseo® нон-стоп.

==Поезија==
Кој сум, што сум и што сакам

Овој корисник ја напиша 15,000 статија на Wiki mk.
Овој корисник знае дека Македонија е вечна.
Податотека:Christ oriental.jpg Овој корисник верува во Исус Христос.
Овој корисник е Радиовчанец.
Овој корисник е Македонец.
Овој корисник живее во Германија.
Овој корисник е Јарец.
Овој корисник е роден во годината на Петелот.
Овoj корисник користи Microsoft Windows Vista.


Овој корисник верува во вонзенјани и лежи гол на својот кров и чека да го соберат.
Немој ти мене ФИРОМ! Корисникот се залага за употреба на уставното име на
Република Македонија.
Овој корисник ја подржува
Европската Унија
'
Овој корисник е борец за обединета Македонија
Овој корисник придонесува со користење на лаптоп.
Корисникот слуша електронска музика.
Овој корисник сонува да ја види Македонија обединета!
Овој корисник е жител на Европската Унија.
Овој корисник е Ноктурнал.
ВикиПроект Географија Овој корисник е член на ВикиПроектот Географија.


ВикиПроект Вести Овој корисник е член на ВикиПроектот Вести.

Патувања

Патувања
Денови:
Холандија Белгија Луксембург Франција
Австрија Хрватска Словенија Србија
Седмици
Хеленистан
Месеци:
Години:
Македонија Германија
Во план:
Косово Грузија Ерменија Шпанија
Италија и многу други