Wiki Jasne.jpg
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици

Здраво! Јас се викам Михал, јас сум немускулест патриот, кој сака да си го троши времето на Интернет.