Корисник:EfkoMKD/За мене

ArlekiN
Makedon Lion.jpg

Patriotism is when love of your own people comes first; nationalism, when hate for people other than your own comes first.

— Charles de Gaulle

Gtk-go-forward-ltr.svg Вистинско име Боби
‎ Роден е и живее во Тетово, Република Македонија.
‎ Работи графички дизајн и предпечат prepress.
‎ Го интересираат многу теми а посебно теми поврзани со нашите Македонски корени.

mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
sh-4 Корисник течно говори српскохрватски.
Korisnik tečno govori hrvatskosrpski.
TE Зборим на тетоски дијалект.
Flag of the Republic of Macedonia.svg Овој корисник живее во Македонија.
Немој ти мене ФИРОМ! Корисникот се залага за употреба на уставното име на
Република Македонија.
Flag of North Macedonia (1992–1995).svg Корисникот се залага за враќање на старото знаме.
Не за нас, туку за секого.Non nobis solum.
LAG Arkane AF200 BSH.JPG
Овој корисник свири на гитара.
Firefox Овој корисник придонесува користејќи Mozilla Firefox 3.0
Nuvola apps cache.png
Овој корисник придонесува користејќи Winamp.
Негрчка цивилизација.jpg Овој корисник не верува во грчка цивилизација и култура
Ichthus.svg Овој корисник е христијанин.
ВикиПроект Филм Овој корисник е член на ВикиПроектот Филм.
Image-request.svgОвој корисник верува дека статиите се бескорисни без слики.
Овој корисник е Војвода.