Брзо бришење на Корисник:ConquistadorУреди

Поставена е ознака на Корисник:Conquistador со која се бара да биде избришана од Википедија по брза постапка. Тоа е направено заради следнава причина:

making space for global user page

Под критериумите за брзо бришење, статиите кои не ги исполнуваат основните стандарди на Википедија можат да бидат избришани во секое време. Ако можете да покажете зошто е статијата или содржината соодветна, можете да го предизвикате бришењето. За да го направите тоа, додадете {{ејпочекај}} на врвот на страницата и оставете објаснување на [[Разговор:Корисник:Conquistador|страницата за разговор на содржината]] во кое ја прикажувате Вашата позиција. Ве молиме самите да не ја отстранувате ознаката за бришење, но не се двоумете да додадете информации кои ќе ја подобрат важноста на темата и ќе овозможат содржината да е исправна во однос на нашите стандарди. Доколку имате било какви прашања, поставете ги на Википедија:Селска чешма. Благодарам за Вашето разбирање, --Conquistador (разговор) 02:45, 22 ноември 2015 (CET)