Здраво и добредојдени на мојата корисничка страница.

Википедија:Вавилон
bg За този потребител българският е роден език.
mk-3Корисникот напредно зборува македонски.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Овој корисник не ја поддржува
Европската Унија

Овој корисник го нервира
целата таа работа со лиценцитe.


Овој корисник слуша хеви метал.
Овој корисник користи Windows 7