МартинПетковски
Старфилт Кадет
Име Мартин
Потпис Мартин
Пол Машко
Раса Гик
Народност О рили?
Висина 182cm
Тежина 71kg
Коса Портокалева
Очи Лилави
Датум на раѓање 19 март 1995
Место на раѓање Битола
Потекло Ромјулус
Адреса Битола
Земја Македонија
Родители Два
Занимање Невработен
Образование Гимназиско
Средно училиште СОУ „Јосип Броз-Тито” - Битола
Хобија Програмирање, Сфирење гитара, бркање женски, преживување
Политика О рили?
Алијаси Мартин Мистерија
IQ 132
Тип на личност фин
Крвна група Топлокрвен
Контакт инфо
Веб-место http://www.martinpetkovski.net/
Блог http://www.martinpetkovski.net/
Е-пошта martinpetkovski@email.com
Кориснички кутии
Crystal kthememgr.svgОвој корисник неодамна научил да користи кориснички кутии.

СтранициУреди

СтатииУреди

Статии создадени од менеУреди

Статии со мој значителен придонесУреди

Јаки работиУреди

Сите црвени линкови во иднина нема да бидат црвени повеќе.

МузикаУреди

Филм и телевизијаУреди

КнигиУреди

ХобиУреди