Статии кои сум ги напишалУреди

АрсеналУреди

РазноУреди
Моментален составУреди

РазноУреди

Википедија:Вавилон
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en This user is a native speaker of English.
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
sr-2Овај корисник осредње говори српски језик.
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици