Конституциона зора

Конституциона зора бил весник на Реформската струја од Македонската револуционерна организација.

Конституциона зора
СопственикРеформската струја и МОРО
УредникДимо Хаџи Димов, Пере Тошев, Јане Сандански
Основан8 август 1908
Политичка определбареволуционерен
Јазикбугарски, турски, француски
Престанал3 јануари 1909
СедиштеСолун

Започнал да излегува веднаш по Младотурската револуција, на 8 август 1908 година. Излегувал двапати седмично и до 3 јануари 1909 година се појавиле 35 броја. Во договор со Христо Чернопеев, кој го издавал весникот „Единство”, по формирањето на Народната федеративна партија, двата весника се споиле во весник под името „Народна волја”.