Отвори го главното мени

Категорија:Шаблони за предупредување корисници

(Пренасочено од КАТ:ШПК)
Кратенки:
КАТ:ШПК

Оваа категорија ги содржи сите шаблони што служат за предупредување корисници.

Овие шаблони се поставуваат на кориснички страници за разговор. Воглавно треба да се subst:-уваат (односно да се користи {{subst:именашаблон}} наместо {{именашаблон}}).

Поткатегории

Оваа категорија ја содржи само следнава поткатегорија.