Илочка тврдина


Илочка тврдина — тврдина која се наоѓа во градот Илок, во Хрватска.

Илочка тврдина
Gradina Ilok)
Ilok-2.JPG
Општи податоци
ГрадИлок
ЗемјаХрватска