Езерски Рид is located in Република Македонија
Езерски Рид
Езерски Рид
Езерски Рид (Република Македонија)

Езерски Рид е рид во Република Македонија, со следниве географски координати: латитуда 41o 56' 34'', лонгитуда 20o 47' 14''.