Градски стадион Кичево

Градски стадион Кичево е мулти-функционален стадион во Кичево, Република Македонија. Стадионот најчесто се користи за фудбалски натпревари и е домашен терен на екипата на Напредок. Стадионот е со сместивост од 5,000 гледачи.[1]

Градски стадион Кичево
Место Кичево, Македонија
Отворен
Сопственик Општина Кичево
Подлога Трева
Игра Напредок
Влазрими
Гледачи 5,000

Наводи

уреди

Надворешни врски

уреди