Голем Рид is located in Република Македонија
Голем Рид
Голем Рид
Голем Рид (Република Македонија)

Голем Рид е рид во Република Македонија, со следниве географски координати: латитуда 41o 37' 36'', лонгитуда 20o 58' 11''.