Глас за Македонија

политичка партија во Македонија

Глас за Македонијамакедонска политичка партија. Партијата била основана на 25 февруари 2018, а на Основачкото собрание за претседател на партијата била избрана поранешната пратеничка Солза Грчева.[2]

Глас за Македонија
ВодачСолза Грчева[1]
ОсновачСолза Грчева
Основана25 февруари 2018
ШтабСкопје
Боицрвена, бела
Собрание
0 / 120
Општини во Македонија
0 / 80
Политика на Република Македонија
Политички партии
Избори

НаводиУреди