Волфсбург (појаснување)

појаснителна страница на Викимедија

Волфсбург може да се однесува на следново:

Географски објекти:

  • Волфсбург — град во сојузната покраина Долна Саксонија, Германија
  • Волфсбург-Ункерода — општина во сојузната покраина Тирингија, Германија
  • Кула (Србија) (на герм. Волфсбург) — град во покраината Војводина, Србија

Луѓе:

Разно:

ПоврзаноУреди