Википедија на канада јазик

Википедија на канада јазик е издание на Википедија на канада јазик.

Википедија на канада јазик
Вид место
семрежна енциклопедија
Достапно наканада јазик
СедиштеМајами
СопственикФондација Викимедија
Адресаhttp://kn.wikipedia.org/
Комерцијалноне
Зачленувањенезадолжително

Надворешни врски Уреди