Википедија:Уредувачки натпревари/Држави во светот/евиденција

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреваротУреди

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

УчеснициУреди

Новите учесници одат на дното.

Додајте се себеси како

   {{/Корисничко име}}

каде „корисничко име“ е вашето корисничко име со кое сте пријавени на Википедија на македонски јазик.

ПријавениУреди

Damjan Kirovski]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Фарски Острови 2 2 2 6
Дагестан 0 1 1 2
Белорусија 2 2 2 6
Белгија 2 2 2 6
Италија 1 1 1 3
Сао Томе и Принсипе 2 2 3 7
Лесото 2 2 3 7
Сенегал 3 3 4 10
Ирак 2 2 2 6
Јапонија 3 3 3 9
Малезија 5 4 5 14
Филипини 3 3 3 9
Јужен Судан 1 1 2 4
Авганистан 2 2 2 6
Аргентина 3 2 3 8
Колумбија 1 1 1 3
Чиле 1 1 1 3
Венецуела 1 1 1 3
Лихтенштајн 3 3 3 9
Непал 2 2 2 6
Ел Салвадор 1 1 2 4
Брунеј 2 2 2 6
Малта 1 1 1 3
Вкупно
Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Грузија 10 10 10 30
Грција 10 10 10 30
Казахстан 10 10 10 30
Србија 10 10 10 30
Црна Гора 9 9 10 28
Албанија 10 10 10 30
Турција 10 10 10 30
Италија 10 10 10 30
Кипар 10 10 10 30
Азербејџан 10 10 9 29
Сирија 10 10 9 29
Босна и Херцеговина 9 8 8 25
Романија 5 5 5 15
Вкупно
Идеологист]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
[[]] 0 0 0 0
Вкупно
Chnitke]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Словенија 4 4 4 12
Австрија 5 5 6 16
Норвешка 5 5 5 15
Швајцарија 3 3 3 9
Македонија 0 6 0 6
Вкупно
B.cvetkova02]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
[[]] 0 0 0 0
Вкупно
P.Nedelkovski]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Франција 7 7 7 21
Хрватска 3 4 3 10
Романија 3 4 4 11
Норвешка 2 2 2 6
Кина 7 7 8 22
Јапонија 5 5 5 15
Естонија 7 7 7 21
Израел 2 3 3 8
Ерменија 4 4 4 12
Нов Зеланд 5 5 5 15
Вкупно