Википедија:Селска чешма (Критики)/Архива 1

Ова е архива на минати разговори. Не ја менувајте содржината на оваа страница. Ако сакате да почнете нов разговор или да разговарате за стара тема, ве молиме обратете се на сегашната разговорна страница.


БРИЛИЈАНТНО уреди

   ВИ ЧЕСТИТАМ!
   Овакво нешто и е потребно на Македонија и на македонскиот јазик.
   По мое мислење ова ќе биде најдобрата интернет страница и многу сум радосен поради ова.

Protest za loshiot i nedostoen administrator guitardemon666 уреди

od korisnik DoneNiko


tnr. administrator guitardemon666 mi ja izbrisa mojata verzija t.e. dodatok za temite Bugarizacija (http://mk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%91%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0&oldid=104596) i Car Samoil (http://mk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B8%D0%BB_%28%D1%86%D0%B0%D1%80%29&oldid=104595),koi se istoriski izdrzani, so istoriski fakti i dadeni istoriski izvori, samo ne uredeni, bidejki se uste ne sum najdobro upaten vo ureduvanjeto.

Kolku sto znam, brisenjeto na temi e SPROTIVNO OD PRAVILATA NA WIKIPEDIA, PA BARAM guitardemon666 DA GO IZGUBI STATUSOT NA ADMINISTRATOR.

протестирај бе уреди

Извини ваков јазик пишан на латиница не разбирам... мораш да се потрудиш појќе другио пат да те разберам... а бугарската пропаганда шири ја кај тебе дома, или на комшијата евентуално... само пази да не те избрка (како шо те избркав јас)... и уште еден таков e-mail и да знајш дека ова ќе стани лично и многу болно

  guitardemon666   муабет   guitardemon666  

zbor dva za makedonskata wikipedija уреди

Mozam slobodno da kazam deka nasata " Makedonska Wikipedija" e edna od najslabite wiki-enciklopedii vo svetot. Ima mnogu malku statii shto znaci deka e mnogu siromashna . se nadevam deka vo idnina nema da bide taka, deka site zaedno kje doprineseme i kje ja izgradime.

За википедија само пофалби... Иако имам една замерка: навигацијата низ страната е тешка и има многу недовршени (а и не почнати) статии. Само линкови до нив. Поздрав.

Промени на страната за Република Македонија уреди

Мислам дека треба да се направат некои измени на англиската верзија на страната за нашата земја за да се отстранат туѓите пропаганди. Пример: Хераклеа - град од Грчка империја Има и други места кај што треба да се интервенира.