Википедија:ВикиПроект Литература/Учесници

Ова е листа на Википедијанци кои се вклучени во ВикиПроект Литература. Ако сте заинтересирани во приклучување на проектот, ве молиме додадете го вашето име на листата на Членови.

ВикиПроект Литература Овој корисник е член на ВикиПроектот Литература.

Исто така, ако сакате, можете да го додадете овој шаблон на вашата корисничка страница, со внесување на {{Корисник ВикиПроект Литература}}.


Ако сакате да се приклучите или повторно да се активирате, ве молиме додајте го вашето име во Активни членови или преместете го вашето име од Неактивни членови во Активни членови. Додајте го вашето име по АЗБУЧЕН ред на листата со внесување на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}}. Исто така, може и да ја додадете корисничката кутија {{Корисник ВикиПроект Литература}} на вашата корисничка страница, ако веќе не сте го сториле тоа.

Активни членовиУреди

Ова е листа по азбучен ред на Википедијанци кои активно учествуваат во ВикиПроектот. Слободно додадете го вашето име во листата со кликнување на „уреди“ и додавање на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}} во соодветниот ред. Исто така, можете да го изразите и вашето поле на интерес и вашите активности.


  1. Abu Ishaq (разговор придонеси)
  2. MacedonianBoy (разговор придонеси)
  3. public (разговор придонеси)
  4. Вик Ретлхед (разговор придонеси)
  5. Јасмина Шопова (разговор придонеси).

Неактивни членовиУреди

Администратори-членовиУреди

  1. MacedonianBoy (разговор придонеси)
  2. Јасмина Шопова (разговор придонеси)