Википедија:ВикиПроект Географија/Учесници/Листа на членови


Ако сакате да се приклучите или повторно да се активирате, ве молиме додајте го вашето име во Активни членови или преместете го вашето име од Неактивни членови во Активни членови. Додајте го вашето име по АЗБУЧЕН ред на листата со внесување на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}}. Исто така, може и да ја додадете корисничката кутија {{Корисник ВикиПроект Географија}} на вашата корисничка страница, ако веќе не сте го сториле тоа.

Активни членовиУреди

Ова е листа по азбучен ред на википедијанци кои активно учествуваат во ВикиПроектот. Слободно додадете го вашето име во листата со кликнување на „уреди“ и додавање на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}} во соодветниот ред. Исто така, можете да го изразите и вашето поле на интерес и вашите активности.

 1. AL3X TH3 GR8 (разговор придонеси)
 2. Kekev (разговор придонеси)
 3. Kiril Simeonovski (разговор придонеси)
 4. MacedonianBoy (разговор придонеси)
 5. Raso mk (разговор придонеси)
 6. River (разговор придонеси)
 7. Stefan40-3e3e (разговор придонеси)
 8. Vasil1234 (разговор придонеси)
 9. Крстова Ивана (разговор придонеси)

Администратори-членовиУреди

 1. Kiril Simeonovski (разговор придонеси)
 2. MacedonianBoy (разговор придонеси)
 3. Raso mk (разговор придонеси)