Википедија:Барање за банирање корисник

(Пренасочено од ВП:БАРАЊЕБАН)

Ова е страна за барање на банирање на одреден корисник. Администраторите или Вики Заедницата одлучуваат за резултатите на барањето.

Барање уреди

Поврзано уреди