Бес под контрола – американски филм од 2003 година (во жанрот комедија), во режија на Питер Сегал. Главните улоги ги толкуваат: Адам Сендлер, Џек Николсон, Вуди Харелсон и Мариса Томеи.[1]

Содржина уреди

Дејв Бузник е мирен човек кого го малтретира шефот, а неговата девојка Линда се гледа со поранешното нејзино момче. Во Дејв тлее гневот, така што при едно недоразбирање, тој ја губи самоконтролата и прави голем испад.[2]

Наводи уреди

  1. „Бес под контрола“, Антена, број 952, 23.9.2016, стр. 15.
  2. „Бес под контрола“, Антена, број 952, 23.9.2016, стр. 15.