Балканска приспивна песна

турска серија од 2022 година снимена во Македонија (Скопје) во режија на Доан Умит Караџа и Сердар Акар

Балканска приспивна песна - турска серија од 2022 година снимена во Македонија (Скопје) во режија на Доан Умит Караџа и Сердар Акар.

„Балканска приспивна песна“
РежисерДоан Умит Караџа
Сердар Акар
ПродуцентДоан Умит Караџа
Главни улогиЕрдал Озјагчилар
Сузан Акбелге
Емре Беј
Озлем Туркад
Мерих Озтурк
Бедија Беговска
Хакан Бојав
Мустафа Јашар
Ерман Шабан
Џезде Чигачи
Џан Колукиса
Наџи Шабан
Абдурахман Рахман
Елјеса Касо
Премиера2022
ДржаваТурција

УлогиУреди

Глумец Улога
Ердал Озјагчилар Сулејман
Озлем Туркад Нериман
Мерих Озтурк Јована
Емре Беј Ертан
Џезде Чигачи Гулсум
Хакан Бојав Даниел
Сузан Акбелге Елена
Ерман Шабан Зафер
Наџи Шабан Дарко
Мустафа Јашар
Елјеса Касо
Бедија Беговска Нина
Дениз Гуркан Гулбахар
Сарп Бозтурк Ариф
Сулејман Кара Мустафа
Каан Тургут Павел
Џан Колукиса Дедото
Филиз Ахмет Ивана
Абдурахман Рахман Мендо Ага
Фирдаус Неби
Џенап Самет Џемаил
Толга Ортанчил Ирфан
Хакан Даци Димитри
Стефанија Нечевска Софија
Неат Али
Гоце Тодоровски
Катерина Шехтанска Жената
Шенка Колозова Бабата
Марјан Чакмакоски
Андон Јовановски
Маја Андоновска
Најдо Тодески
Марија Спиркоска Илијеска
Соња Михајлова
Цветанка Чавлеска
Береда Решит Зубејир
Катерина Чакмакоска
Аксел Мехмед
Шефкет Наим Хасан
Билјана Јовановска
Осман Али
Слаѓања Вујошевиќ
Ѓунер Исмаил
Атила Клинче