Араија-Маецу — општина во покраината Алава од автономната заедница Баскија. Според податоци од 2018 година, Араја-Маесту има 717 жители.[1]

Араја-Маесту

Наводи Уреди

  1. Општински регистар на Шпанија 2018 - Национален статистички институт